Uvjeti korištenja

PRIHVAĆANJE UVJETA KORIŠTENJA

Dobro došli na stranice Auto taxi Novalja (www.taxi-novalja.com). Uvjeti korištenja ovih stranica regulirani su ovim aktom o uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge u vlasništvu tvrtke Auto Taxi Novalja. Korištenjem ovih stranica smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

AUTORSKA PRAVA

Sadržaj na stranicam taxi-novalja.com zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja moguće je samo uz prethodnu dozvolu tvrtke Auto taksi Novalja. Ukoliko smatrate da je došlo do povrede autorskih prava na ovim stranicama, izvijestite nas o tome na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

PROMIJENE UVJETA KORIŠTENJA

Auto taxi Novalja zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice koje su proizašle iz takvih promjena. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na stranicama uvjeti korištenja.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I TAJNOST PODATAKA

Tvrtka Auto taxi Novalja poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja stranica. Svi podaci korisnika i klijenata koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni. Auto taxi Novalja ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom ili uz suglasnost vlasnika podataka.

Kako do taksija

  • +385 98 28 28 72
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Cjenik taxi usluga

  • Start 25,00 kn
  • Vožnja 9,00 kn / km
  • Čekanje 80,00 kn / h

Prikazane cijene važe za vožnje do 4 osobe. Za vožnje s više od 4 osobe start cijena je 35,00 kn a cijena kilometra 12,00 Kn.